Министърът на младежта и спорта Радостин Василев от "Има такъв

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев от "Има такъв
Коментари Харесай

Министърът на младежта и спорта подава оставка утре

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев от "Има подобен народ " сподели пред публицисти в Народното събрание, че ще подава оставката си на следващия ден сутринта.
Попитан за какво към този момент не я подал и какво чака, той отговори: "Това е въпрос на моя преценка, какво има да очаквам. Дойдох да видя моята група, която ме е излъчила като министър ", изясни още Василев.
Решението е взето, четиримата министри на "Има подобен народ " подават оставки дружно със заместник-министрите, уточни той и добави, че това не предстои на никакъв коментар.
"В момента, в който ми бъде призната оставката и гласувана, се връщам като народен представител за евентуално дребното време, в което ще съществува този парламент, само че да не бъдем пророци, нищо не се знае ", съобщи още Радостин Василев.
Вчера водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов съобщи, че ще изтегли своите министри от кабинета, а министър председателят Кирил Петков му отговори, че е подготвен да ръководи с държавно управление на малцинството. По-рано през днешния ден стана ясно, че вицепремиерът и министър на районното развиване Гроздан Караджов, който е от квотата на Има Такъв Народ, към този момент е подал оставката си в Министерския съвет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР