Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри какво се

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри какво се
Коментари Харесай

Кралев: Боби Михайлов беше в перфектна кондиция, имаше болки в коляното

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри какво се е случило на срещата сред водачите на България, Румъния, Сърбия и Гърция в Белград, на която се обяви съвместната кандидатура на балканските страни за Евро 2028 и Мондиал 2030. 

Любопитен миг в нея беше, че президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе изведен от формалната конференция, тъй като очевидно не се усещаше добре. Именно Кралев бе първият, който му се притече на помощ.

" Радвам се, че ми задавате този въпрос, тъй като имаше доста спекулации по тематиката, а аз съм единственият директен очевидец на това, което се случи. Тряб
За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
ваше да стоим към час и половина прави. Той имаше и още половин час на предходна сесия. Боби показа, че има остри болки в коляното, разбиране по целия крайник и не може да устоя на болката. Аз го посъветвах да излезе и да се разтъпче малко, тъй като в действителност конференцията беше доста дълга. Той не можеше да си придвижи крайници, за това извиках момичето, което го придружи дружно със сръбския министър ", описа министърът в студиото на " Тази заран ".

" Каза ми, че го боли крайници. Дори няколко пъти приклекна и се хвана за коленете. Иначе беше в съвършена кондиция. 5 минути по-късно си влезе още веднъж в залата ", добави още той.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР