Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща
Коментари Харесай

Красен Кралев проведе работна среща с новото ръководство на Българската федерация по джудо

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира работна среща с новоизбраните президент и вицепрезидент на Българската федерация по джудо - Румен Стоилов и Даме Стойков.

Кралев изрази угриженост от положението, в което се намира федерацията сега и разгласи, че е осведомен с напрежението, което имаше сред елитните състезатели и досегашното управление на централата.

" Надявам се да изчистите проблемите, тъй като разполагаме с надарено потомство, което би трябвало да бъде подкрепено и да има естествени условия за подготовка, с цел да може да се осъществя ", сподели Кралев.

Тримата разискаха проектите на новото управление за развиване на джудото в България. Министърът изиска от Румен Стоилов и Даме Стойков, откакто новият Управителен съвет бъде вписан от съда, да му показват краткосрочна стратегия до Олимпийските игри в Токио през 2020 година

За да бъде открито какво тъкмо е положението на федерацията, министър Кралев разпореди извънпланова инспекция на Инспектората на ММС за активността й през последните 5 години.

 Красен Кралев: Бюджетът на всяка федерация е функционалност от триумфите ѝ
Красен Кралев: Бюджетът на всяка федерация е функционалност от триумфите ѝ

" Предложението да се организира младежка зимна олимпиада в България е изцяло съществено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР