Министърът на младежта и спорта Красен Кралев определи селекцията на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев определи селекцията на
Коментари Харесай

Спортният министър критикува работата на националния селекционер |

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев дефинира селекцията на Георги Дерменджиев в националния тим на България за противоречива. Спортният началник акцентира, че в представителния състав на страната ни има проблем с мениджърските ползи. Снощи националите приключиха 0:0 против Ейре в Дъблин и изпаднаха в Лига С на Лигата на нациите.

" Футболът ни от много време се намира в нежелано положение. От 2004 година освен не сме се класирали за огромно състезание. Това е най-големият интервал, в който България отсъства от огромни конгрес. Много дълъг развой, който демонстрира, че грешките са се допускали в доста дълъг интервал.

Ако приказваме за последната година, мисля, че това не е действителното положение на националния тим. Не мога да бъда удовлетворен от Георги Дерменджиев. Селекцията му е противоречива. Разбиранията му се разминават с тази на футболната общност.

В младежкия народен тим има над 20 индивида, които са подготвени за мъжкия футбол. Щом дребна част от тях намират място в мъжкия тим е показателно.

Не съм склонен, че резултатите дават отговор на действителностите. По избора на състава се вижда, че има проблем с мениджърските ползи.

Здравните рекомендации бяха Конгресът да се отсрочи. Има справедливи предпоставки. Не е съдбовно дали Конгресът ще се организира два месеца по-рано или по-късно. Проблемът е, че няма претенденти. Искам да видя конфликт на хрумвания и концепции. Искам да видя хора с визия за футбола.

Аз съм министър и считам да си извършвам отговорностите. На изборите считам, че народът ще оцени това, което вършим и ще се поздравим с победа. Ще се съобразим напълно със съображенията на здравните управляващи. Продължава възбраната за аудитория. Ние бяхме една от страните, които позволи аудитория на стадионите.

За повторно стопираме достъпа на аудитория до стадионите, което значи, че има хора, които не оцениха жеста, който направихме за тях.

Ясно е казано, че мач се отсрочва, в случай че има 10 положителни в един тим. Няма да се вършат взаимни отстъпки с никой.

Призовавам БФС и всяка федерация да си съблюдава разпоредбите. Нека има феърплей и всички клубове бъдат сложени в равни условия. Делото против БФС е заведено. Те оспорват тази сума. Не мога да кажа на каква фаза се намира. За стадиона на ЦСКА ние сме свършили всичко, което е належащо и се изисква от Министерството. Очаквам скоро да забележим деяние от клуба.

Стадионът на Левски не е наша благосъстоятелност. Няма по какъв начин Министерството и страната да отпуска средства на комерсиално сдружение що се отнася до държавна помощ.

Имахме планове за присъединяване в взаимно домакинство със Сърбия, Гърция и Румъния. В последните месеци в Сърбия и Гърция имаше избори и се направиха нови държавни управления. Направили сме изследвания и имаме хрумвания за нови игрища. В Пловдив стадионите ще бъдат построени, тъй че продължаваме ", сподели Красен Кралев в ефира на bTV.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР