Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е убеден, че

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е убеден, че
Коментари Харесай

Красен Кралев: Васил Божков няма да подведе "сините" фенове

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е уверен, че новият притежател на " Левски " Васил Божков няма да разочарова " сините " последователи.

Бизнесменът, който от 1999 до 2006 година бе притежател на ЦСКА, съобщи, че ще помогне за нужното излекуване на " сините ", до момента в който " съществуват благоприятни условия за напредък и бизнес ползите на двете страни съответстват ".
От Божков до Божков – „ Левски ” на новото време „ Сините ” изпращат 30-годишен плевел интервал, какво ли още следва?
" Пожелавам на " Левски " да преодолее финансовите трудности, за които чувам по медиите. Смятам, че нещата ще бъдат подредени. Нека първо да забележим кои ще бъдат притежатели. Доколкото познавам индивида, който се е захванал обществено с финансирането на " Левски ", мисля, че няма да подведе хората, които му гласоподават доверие ", съобщи Красен Кралев преди боксовия шампионат " Странджа ".

" Очаквам " Левски ", като един от най-обичаните български тимове, да е финансово постоянен, с цел да може да продължи да извършва своята задача в обществото - да основава футболисти, да възпитава у децата обич към спорта. Това е клуб с доста почитатели и огромно въздействие. " Левски " и ЦСКА са футболни институции, които имат голямо въздействие върху хората, върху децата. Така че постоянно би трябвало да сме загрижени какво се случва с тях и да желаем те да бъдат финансово постоянни, тъй като обществото има потребност от тях ", посочи още той.
Борислав Михайлов: Помагал съм доста на ЦСКА, гордея се с Павел Колев (ВИДЕО) Грешката с невалидните бюлетини на изборите за Изпълкома на УЕФА е нарочна
Министърът на младежта и спорта разяснява, че въвеждането на VAR и в българското състезание е неминуем развой по приближаване на родния футбол към най-силните международни шампионати.

" Защо да не въведем технология, която може да им помогне. Това ще стане наложително условие. Това е неизбежно. Въпросът е дали системата да бъде закупена или да бъде взета чартърен. Има доста разновидности, страната ще се опита да помогне. Важното е да се вземе решение, това е в полза на всички ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР