Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев встъпи в длъжност,

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев встъпи в длъжност,
Коментари Харесай

Димитър Илиев встъпи в длъжност като министър на младежта и спорта

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев встъпи в служба, поемайки поста от Весела Лечева на гала в Министерство на младежта и спорта (ММС).

„ Чувствам се късметлия. Младежите са бъдещето, спортът е качеството на живот. Двете най-хубави неща се паднаха точно на мен и одобрявам това предизвикателство с голяма отговорност. Няма човек, който да се е занимавал със спорт и да не е развил в себе си едни от най-хубавите човешки качества – да играе почтено, да се научи на ред, дисциплинираност, усърдие, мощ и устойчивост. А младежите – те са бъдещето, нововъведенията, силата. Всички български спортисти, треньори и младежи имат в мое лице човек, към който да се обръщат за подпомагане “, сподели министър Илиев, представен от пресцентъра на спортното ведомство.

Той благодари на Весела Лечева за всичко свършено от нейния екип през последните 10 месеца.



„ Сам човек не може да направи безусловно нищо. Но когато имаш добър екип, резултатите могат да бъдат отлични “, добави Илиев.

Весела Лечева съобщи, че оставя добре готова и добре работеща администрация и пожела на министър Илиев да посреща още повече български медалисти от най-големите спортни конгреси.

„ Вие идвате от автомобилния спорт. Знаете по какъв начин би трябвало да се ръководи автомобил и по какъв начин се борави със скоростния лост, с цел да се печелят надпревари. Пожелавам Ви това да бъде най-успешното Ви съревнование “, сподели Лечева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР