Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов изпрати поздравителен адрес

...
Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Министър Кузманов поздрави олимпийската шампионка Стойка Кръстева

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов изпрати приветствен адрес до Стойка Кръстева, която завоюва купа от шампионата по бокс на Олимпийските игри в Токио.

По пътя към олимпийското злато българката записа 5 победи в категория до 51 кг. и не остави подозрения за високата си класа. Във финалната среща Кръстева победи изрично с 5:0 съдийски гласа първата в схемата Бусе Наз Чакъроглу от Турция и завоюва втората купа за България от Игрите в Токио. Титлата на Кръстева е пета за родния бокс от олимпийски игри и първа от 25 години насам.

" С горделивост Ви приветствам за извоюваната олимпийската купа в Токио, с която зарадвахте цяла България! След 25-годишна пауза родният бокс още веднъж има олимпийски първенец!

Поздравявам Ви за професионализма, волята за победа и високото спортно майсторство, които показахте на кръга на най-престижния състезателен конгрес. Бяхте съвършена във всяка една от срещите си, показахте бокс от международна класа и заехте справедливо своето място на олимпийския връх.

Доказахте, че високите цели в спорта се реализират с твърдоглав труд, безрезервност, престиж и гений. Бъдете здрава и все по този начин упорита, предана и смела по пътя към следващите върхове!

От сърце Ви искам да продължавате да представяте почтено България и да постигате идващите си огромни цели в спорта ", споделя министър Кузманов в приветствения адрес до олимпийската шампионка Стойка Кръстева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР