Министърът на културата на Великобритания заяви, че създателите на популярната

...
Министърът на културата на Великобритания заяви, че създателите на популярната
Коментари Харесай

Сериалът „Короната” е измислица

Министърът на културата на Англия съобщи, че основателите на известната телевизионна поредност „ Короната ", основан на живота на кралското семейство, би трябвало категорично да подчертаят, че шоуто е небивалица.

" Опасявам се, че цяло потомство фенове, които не са претърпели тези събития, може да объркат фантастиката с обстоятелствата ", сподели Оливър Даудън.

Той съобщи, че " красиво продуцираното художествено произведение на „ Нетфликс "... би трябвало да уточни доста ясно това при започване на всеки епизод.

Създателят Питър Морган дефинира шоуто като " акт на креативно въображение ".

Даудън сподели пред вестник „ Дейли Мейл ", че има намерение да написа на „ Нетфликс " публично писмо тази седмица, с цел да изрази своите терзания. Засега продуцентската компания отхвърли коментар.

Четвъртата поредност от драмата, в която Оливия Колман е в ролята на кралицата, притегля рецензии от някои страни поради изобразяването на събития от живота на кралското семейство, по-специално разпадането на брака на принца и принцесата на Уелс.

Граф Спенсър, брат на починалата Даяна, принцеса на Уелс, по-рано сподели пред Лорейн Кели от ITV, че се тормози, че някои фенове ще одобряват сюжета " като евангелие ".

„ Мисля, че би помогнало на „ Короната ", в случай че при започване на всеки епизод има надпис, че:„ Това не е правилно, само че се основава на някои действителни събития ", сподели той.

Питър Морган, основателят на шоуто, отбрани измислената история на събитията от действителния живот, описвайки сюжета като " непрекъсната комбинация " сред проучванията и драмата.

Актьорът Джош О`Конър, който играе принц Чарлз в сегашния сериал, сподели пред BBC Breakfast: " Това, което Питър прави толкоз ослепително, е, че взема историческите обстоятелства... и по-късно рисува сред тях ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР