Министърът на културата Атанас Атанасов, обявил се на фейсбук страницата

...
Министърът на културата Атанас Атанасов, обявил се на фейсбук страницата
Коментари Харесай

Културният министър като надрусан и неадекватен - призна, че от известно време не тук, но се завърнал

Министърът на културата Атанас Атанасов, оповестил се на фейсбук страницата си като Наско, пусна нощес дълбокосмислен видео клип със странна постановка. Посланията са елементарни – индивидът родна просвета благодари на всички, които му писали за рождения ден – дали му кураж и вяра? Притеснително е по какъв начин наподобява въпросният министър – приказва постепенно и протяжно, усмихва се отегчено и загадъчно като Мона Лиза, след това камерата напуща кабинета, рее се в софийските облаци, а след това още веднъж се връща в министерството, като че ли да удостовери, че единствено духът на Наско е бил в облаците, а тeлом цялостен цялостен е в храма на културата.

Министърът е избрал чудноват метод да благодари на феновете си, само че още по-странни внушения основава у тези, които гледат клипа – Наско е като надрусан, несъмнено е от страстите на празника и огромната доза кураж, която е получил или просто пийнал.

Клипът продължава със необичайно словесно самопризнание: „ Знам че ме няма от известно време тук, само че имам доста какво да ви споделя и давам обещание, че доста скоро ще го направя и ще го продам…(говори неразбрано, като че ли схванал гафа си, смее се и се поправя, б.р.)… и ще продължа да го върша от тук нататък “.
После Наско, който от известно време не е тук пожелава на гледащите клипа в обществените мрежи прекрасен петък и уикенд.

На фона на заливащите ни убийства, кръв, изнасилени деца и дами, тежка инфлация и пробита национална сигурност, държанието на българския министър е меко казано дебилно, несъответстващо и напряко скандално, само че очевидно такава е смяната и културата на министъра.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР