Министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще открие бизнес

...
Министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще открие бизнес
Коментари Харесай

Българска делегация от министри, кметове и бизнесмени заминава за Истанбул

Министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще открие бизнес и капиталов конгрес, проведен от Българската организация за вложения (БАИ) към МИР в Истанбул. На събитието, което ще се организира на 26 януари (четвъртък), се чака да участват над 60 водещи турски компании от секторите автомобилостроене, машиностроене, опазване на здравето и туризъм.

Във форума присъединяване ще вземат още министърът на туризма Илин Димитров и на опазването на здравето Асен Меджидиев, кметове на български общини, представители на Индустриалните зони в страната ни и на българо-турската търговско-промишлена камара и турски вложители в България. Целта на събитието е задълбочаване на връзките с капиталовата общественост в Турция, както и да покаже положителни образци на турски компании, които към този момент са вложили сполучливо у нас.

По време на формалната си аудиенция в Турция на 27 януари (петък) министър Пулев ще организира и двустранни срещи с евентуални турски вложители, както и с представители на най-големите индустриални зони в южната ни съседка.

Организирани са и двустранни срещи, на които ще бъдат разисквани опциите за съдействие сред България и Турция в секторите автомобилостроене, опазване на здравето, туризъм и балнеология.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР