Министърът на икономиката Лъчезар Борисов заяви, че държавата трябва да

...
Министърът на икономиката Лъчезар Борисов заяви, че държавата трябва да
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Оставаме в играта на по-сериозните инвестиции

Министърът на стопанската система Лъчезар Борисов съобщи, че страната би трябвало да продължи обезщетителните ограничения по отношение на частния бранш.

" Ние непрестанно сме в контакт с министъра на опазването на здравето и браншовите организации, в случай че има смяна в позицията за по-ранно отваряне, това ще стане ясно ", съобщи в предаването " Офанзива " по NOVA News той.

" Разплащането по мярката за 24 лв. продължава, за ноември и декември задължението на страната е изпълнен. Ако е имало закъснение, това е било систематична неточност, посочи Борисов.

" Нивото на безработицата е под 7% през миналата година, в този момент е 7%, като това е едно от достиженията на държавното управление, имайки поради какво е ситуацията в останалите европейски страни ", осведоми още министърът. Той увери, че банковият бранш стои извънредно добре, с понижени облаги, само че постоянни и ще употребяват облагите си за запас.

" 95% от вложителите в България са подготвени да реинвестират. Оставаме в играта на по-сериозните капиталови ползи ", има вяра Лъчезар Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР