Министърът на финансите Владислав Горанов е причина за поисканата оставка

...
Министърът на финансите Владислав Горанов е причина за поисканата оставка
Коментари Харесай

Бисер Петков не мълчал на финансовия министър Горанов и ”изгоря”

Министърът на финансите Владислав Горанов е причина за поисканата оставка на обществения министър Бисер Петков. Именно Горанов упорствал най-вече, че с него било мъчно да се работи. За да му угодят и други министри споделили същото и съумели да убедят премиера Бойко Борисов да в профил техния сътрудник.
Това оповестиха за Фрог нюз източници от ръководството. Според тях Горанов от дълго време недоволствал от работата на своя сътрудник Петков.

Анализатори обаче считат че подобен претекст не е сериозен. Според тях Борисов е назначил Петков за министър и до момента не се е чувало, че е сложен за връзка. Но пък е потвърден експерт – това признават даже враговете му. Те по-скоро са били издразнени от това, че протестиращите майки от „ Системата ни убива “ държат на министър Петков, тъй като считат, че той се пробва да прави това, което е нужно.

Друга причина за неодобрение от Петков била, че се съгласил да се провиснал 5 млн за обществените служащи. Предложението било направено от Българска социалистическа партия. Решението ядосало доста Горанов.

Истината е, че има насъбрано забавяне на актуализациите на обществените чиновници съобщи някогашният обществен министър Иван Нейков по бТВ. Според него има доста насъбрани мълчания в обществената сфера, които към този момент ще избиват.

Кремена Атанасова от КТ „ Подкрепа “ пък счита, че не е станало ясно какво тъкмо е ситуацията и с спомагателните пенсии. Хората не схващат задоволително, какви са стълбовете на спомагателното пенсионно обезпечаване, да вземем за пример. Неяснотите не престават.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР