Министърът на финансите Асен Василев и министърът на вътрешните работи

...
Министърът на финансите Асен Василев и министърът на вътрешните работи
Коментари Харесай

Асен Василев: Ще осигурим 100% рентгеново сканиране на българо-турската граница

Министърът на финансите Асен Василев и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов срещнаха министъра на външните работи на Англия лорд Дейвид Камерън с резултати от работата на митническите и граничните чиновници по попречване на контрабандата на артикули и трафика на мигранти в подтекста на съдействието сред България и Обединеното кралство, написа. 

" Работим извънредно добре с сътрудниците във Англия. В момента сме пред завършване на междуправителствено съглашение, с което да осигурим 100% сканиране с рентгенова инсталация на българо-турската граница ", разяснява Асен Василев. 

" Борбата с незаконния трафик посредством дребни лодки е измежду главните линии на работа на Министерство на вътрешните работи, в частност на Групово дело „ Гранична полиция “ и Групово дело „ Борба с проведената престъпност “. Със съдействието на Агенция „ Митници “ намерихме решение, въз основата на което имаме опция да откриваме и задържаме сходен тип плавателни средства, мотори и съоръжение ", съобщи Калин Стоянов.

" Трябва да работим дружно по провокациите, които заплашват нашата сигурност и благополучие, като да вземем за пример битката с порочния свят на трафикантските групировки и незаконната миграция - единствено с групова решителност тези закани могат да бъдат преодолени ", съобщи министърът на външните работи на Англия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР