Министърът на електронното управление Божидар Божанов. предупреди за нов вид

...
Министърът на електронното управление Божидар Божанов. предупреди за нов вид
Коментари Харесай

Божидар Божанов: В последната седмица чух за хора, които твърдят, че аз ги изпращам или че са ми близки. Няма такова нещо

Министърът на електронното ръководство Божидар Божанов. предизвести за нов тип машинация у нас.

" В последната седмица чух от няколко места за хора, които настояват, че аз ги адресирам или че са ми близки. В нито един от случаите даже не бях чувал за тези хора, камо ли да го адресирам. 
" Министърът ме праща " е общоприет задкулисен метод и евентуално се случва непрекъснато, само че употребявам началото на мандата, с цел да отбележа, че в случай че " изпращам " някого, ще е недвусмислено - ще бъде в листата на съветници и специалисти, които ще обявим на уеб страницата на министерството, когато създадем такова след месец.
Предполагам, че в мътната политическа среда от последните десетилетия, е било напълно предстоящо министър да изпраща странни лица, с цел да му уреждат кадруване/поръчки/схеми. И надлежно като се появи някой, дето го " праща министърът ", човек си споделя " е, нищо ново под слънцето ". 
Ако някой някъде " изгрее " от мое име и не е част от политическия ми кабинет, и вместо за промени желае да приказва за назначения или споразумяване на поръчки, ми сигнализирайте ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР