Министърът ме праща е стандартен интригантски подход - това написа

...
Министърът ме праща е стандартен интригантски подход - това написа
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Министърът ме праща е стандартен интриган...

" Министърът ме праща " е общоприет задкулисен метод - това написа министърът на електронното ръководство Божидар Божанов в профила си във фейсбук.

Новоизбраният министър на електронното ръководство Божидар Божанов заяви за поредност от случаи, в които хора се пробват да прокарват частни ползи, потвърждавайки, че са изпратени от него или са му близки.

Той приканва хората да му изпращат сигнали, в случай че " някой някъде " изгрее от мое име, не е част от политическия ми кабинет и вместо за промени желае да приказва за назначения или споразумяване на поръчки ".

Използвам началото на мандата, с цел да отбележа, че в случай че " изпращам " някого, ще е недвусмислено - ще бъде в листата на съветници и специалисти, които ще обявим на уеб страницата на министерството, когато създадем такова след месец ", показва Божидар Божанов.

Той разяснява, че не се изненадва от съществуването на измамници, които се показват за представители на висшестоящи политици:

" Предполагам, че в мътната политическа среда от последните десетилетия, е било напълно предстоящо министър да изпраща странни лица, с цел да му уреждат кадруване/поръчки/схеми ", споделя още той. " И надлежно като се появи някой, дето го " праща министърът ", човек си споделя " е, нищо ново под слънцето ".
Свързани вести Божидар Божанов: Електронната идентификация е значима, само че не е задължителна
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР