Министър Велислав Минеков и депутати от ГЕРБ си размениха „любезности“

...
Министър Велислав Минеков и депутати от ГЕРБ си размениха „любезности“
Коментари Харесай

Минеков остави писмо за ГЕРБ на охраната, те го чакаха в централата


Министър Велислав Минеков и депутати от ГЕРБ си размениха „ любезности “ от разстояние през днешния ден. Както бе оповестил, Минеков отиде до централата на партия в постройката на НДК и остави писмо, в което упорства ГЕРБ да напущат този офис, тъй като не си заплащат наема. Няколко от депутатите на Бойко Борисов чакаха министъра в централата, „ въоръжени “ с камери на мобилни телефони, с цел да предават „ конфликта “ директно във Facebook.

Минеков обаче избегна срещата очи в очи и остави писмото си на защитата на партийната централа. Позира пред камерите и мокрофоните на публицисти и си потегли.

Това пък даде опция на ГЕРБ да се ожалят, че държанието на министъра е „ еманация на овластената надменност и нецензурност “.

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев дефинира като безсрамие „ опита една партия да се лимитира да си извършва функционалностите “. Депутатът Росен Желязков пък разгласи протичащото се за „ театър, с цел да се удовлетворят тези, които се радват на всички процеси по изчегъртването на ГЕРБ “.

Налага се да се разбере, че това е нужно и належащо, тъй като този абордаж на двата етажа в действителност е безсрамен. Крайно време е това да се случи, бе отговорът на Минеков.

Ще им намерим друго почтено място. Помолил съм регионалния шеф да потърси такова място. Това е една молба, правни учредения имам. Тези два етажа са взети с една нещастна заповед на господин Плевнелиев. Тази изгода е в действителност съмнителна. Ако не става с молба, ще пробваме по легален ред. Може да се случи с решение на Министерски съвет и се надявам да се случи, с цел да може НДК да се възвърне, е тезата на министъра на културата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР