Министър-председателят в оставка Бойко Борисов не се появи в Народното

...
Министър-председателят в оставка Бойко Борисов не се появи в Народното
Коментари Харесай

Недоволство от липсата на Бойко Борисов в Народното събрание

Министър-председателят в оставка Бойко Борисов не се появи в Народното събрание макар решението на депутатите от петък през днешния ден той да бъде изслушан по Плана за възобновяване и резистентност. Дневният ред беше изменен и тази точка отпадна.

Недоволството си от отсъствието на Борисов парламентарните групи показаха с заявления с разнообразни акценти.

Лидерът на парламентарната група на „ Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова за следващ път настоя проектът да бъде показан персонално от Бойко Борисов:

„ Българският парламент няма да избяга от поста си, а ще направи и невъзможното, проектът да бъде импортиран навреме в европейските институции и да бъде оптимално най-хубавият за българската стопанска система и българските семейства. Но парламентарната група на „ Изправи се! Мутри вън! " упорства проектът да бъде доработен ".

Според нея проектът би трябвало да бъде доработен и в него да се плануват по-сериозни обществени ограничения.

Лидерът на ПГ на „ Демократична България " Христо Иванов уточни от своя страна, че няма потребност да се разисква и спекулира по въпроса коя партия е подкрепила митингите, както и с акцията на „ Росенец " предишното лято, за която ще изиска основаване на специфична анкетна комисия:

„ Нека види българското Народно заседание и българското общество, каква е истината за този „ Дисниленд " на корупцията. Нека забележим по какъв начин институциите са си затваряли очите, по какъв начин не са правили инспекции, по какъв начин с тяхно подпомагане са регистрирани обекти, които не могат да бъдат регистрирани. Така че, дано бръкнем в тази рана и дано покажем на българското общество, дали в този парламент има воля за действителна смяна или просто ще си приказваме, с цел да сменим Борисов с някои сламен човек, с който всичко да си продължи както досега ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР