Министър-председателят Риши Сунак преразпредели бюджета на публичния сектор за ново

...
Министър-председателят Риши Сунак преразпредели бюджета на публичния сектор за ново
Коментари Харесай

Необходими са инвестиции от частния сектор, за да може HS2 да достигне гара Euston

Министър-председателят Риши Сунак преразпредели бюджета на обществения бранш за ново уголемение на гарата и тунел, водещ до нея по транспортни връзки в други елементи на страната. < /p>

В тирада на линията Сунак даде обещание вложения за други региони на Севера, в това число железопътен център Midlands за свързване на 50 станции и плана Network North за свързване на северните градове с железопътен превоз.

< p> Euston и покрайнините му към този момент са в развой на преустрояване, с цел да създадат място за линията и за нова станция на Euston.

Но работата по HS2 в Euston се дължи на възходящите разноски. Прогнозите набъбнаха до £4,8 милиарда спрямо първичните, планувани разноски за 2019 година от £2,6 милиарда.

Речта на премиера: три основни извода.

Нова компания за развиване, обособена от HS2 Ltd, ще бъде назначена да ръководи доставката на плана Euston, сподели Министерството на превоза.

Крахът на HS2 може да се почувства като предсказуемо изменничество, защото Риши Сунак анулира влаковете на бъдещето

„ Вече има поддръжка и интерес от страна на частния бранш “, сподели държавен представител.

„ Министрите организираха полемики с основни сътрудници след оповестяването и министърът на превоза ще се срещне с Партньорство с Euston през идващите седмици. "

Прочетете повече:
HS2: Какво следва за превоза на север?
Разкритието на HS2 не може да бъде по-разрушително за PM

Разширяването на HS2 до Euston включва построяването на 4,5 благи под земята тунел от Old Oak Common и станция с шест платформи до съществуващата станция Euston. Първоначалните проекти бяха да се изградят 11 платформи.

Правителството още веднъж сподели поддръжката си за първичните проекти.

Г-н Сунак сподели, че линията от Бирмингам до Юстън ще бъде приключена, в своята консервативна партия Речта на партийната конференция в сряда и новият проект на държавното управление за централната гара в Лондон, в това число наемането на частни вложения, ще генерират „ спестявания от £6,5 милиарда “.

Длъжностни лица от Министерството на превоза имат вяра, че потенциалът на Old Oak Common като начална и последна точка на HS2 може да улесни осем влака на час, същият брой, както е плануван за Euston.

Има обаче опасения по отношение на неналичието на варианти за по-нататъшни пътувания от Old Oak Common. Euston е обвързван с национална железница и голям брой тръбни линии.

Правителственото моделиране също сподели, че две трети от хората биха предпочели да пътуват до или от Euston.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР