Министър-председателят Николай Денков свиква спешно съвещание заради ситуация в Русия,

...
Министър-председателят Николай Денков свиква спешно съвещание заради ситуация в Русия,
Коментари Харесай

Премиерът спешно събира министри и ръководители на службите заради Русия

Министър-председателят Николай Денков привиква незабавно заседание поради обстановка в Русия, оповестиха от държавната пресслужба.

В срещата ще вземат участие вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, министрите на защитата и на вътрешните работи Тодор Тагарев и Калин Стоянов, началникът на защитата, ръководителите на Държавна организация " Национална сигурност ", Държавна организация " Разузнаване " и работа " Военно разузнаване ".

Очаква се диалозите да бъдат свързани с всички възможни опасности за сигурността на страната и за живота и здравето на българските жители на територията на Русия, както и готовността на страната за реакция при пораждане на нужда. Предвидено е и изказване след срещата.

До свикването на съвещанието се стигна, откакто създателят на частната войска " Вагнер " Евгений Пригожин упрекна министъра на защитата на Русия в нанасяне на артилерийски и въздушни удари по неговите елементи и с думите " тази гадина би трябвало да бъде спряна " разгласи началото на " поход за правдивост ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР