Министър-председателят на Сърбия Ана Бърнабич продължава кръстоносния си поход срещу

...
Министър-председателят на Сърбия Ана Бърнабич продължава кръстоносния си поход срещу
Коментари Харесай

Евродепутат към Бърнабич: Успокойте се и разследвайте изборните нарушения

Министър-председателят на Сърбия Ана Бърнабич продължава кръстоносния си поход против интернационалните наблюдаващи на изборите от 17 декември.

Това съобщи ръководителят на делегацията на Социалдемократическата партия на Австрия в Европейския парламент Андреас Шидер, който беше наблюдаващ на вота.

Шидер уточни в обществената мрежа X " напълно съответни образци за съмнителните изказвания на Бърнабич ", откакто тя го порица поради рецензиите му против сръбските управляващи.

" В повече от 10 изборни секции, които посетих, в никакъв случай не съм подписвал нищо, нито пък е трябвало да записвам възражения в формалните протоколи в изборната секция, както се твърди. Министър-председателят би трябвало да знае, че това не работи по този метод. Ние докладваме непосредствено единствено на Службата за демократични институции и права на индивида към ОССЕ. " - написа той.

" Предлагам на министър-председателя да се успокои и да се концентрира върху поставената задача ".

" Измина един месец от изборите, а сръбските управляващи не са разследвали никакви изказвания за нередности, за което доста сърби и членове на Европейския парламент неведнъж са упорствали и ще упорстват още веднъж през днешния ден по време на дебата в Екологичен потенциал ", акцентира Шидер. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР