Министър-председателят на Република България Бойко Борисов и министър-председателят на Руската

...
Министър-председателят на Република България Бойко Борисов и министър-председателят на Руската
Коментари Харесай

Медведев: Изтребители винаги ще дойдат, важното е в България да дойде газ

Министър-председателят на Република България Бойко Борисов и министър-председателят на Руската федерация Дмитрий Медведев дават изказвания след срещата си в Министерски съвет, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

Изтребители постоянно ще дойдат, значимото е да пристигна газ - с нашите български другари би трябвало да работим тъкмо по тази причина! Така приключи изявлението си пред публицисти съветският министър председател Дмитрий Медведев на взаимната конференция с Бойко Борисов в Министерски съвет.
 
" Диалогът ни постоянно минава искрено, градивно. Надявам се набелязахме проекти за бъдещето и което, е изключително значимо, потвърдихме взаимно предпочитание връзките ни да се развиват по всички насоки ", стартира съветският министър председател Медведев.
 
" Не с всички страни от Европейски Съюз имаме такива комисии, а това поражда подозрения, че не всеки споделя всичко на всеки различен. Ние желаеме да повдигнем комерсиалното и филантропичното съдействие - комерсиалният ни оборот преди рецесията беше към 5 милиарда $, а в този момент е към 3 милиарда $ - явно това са изгубени работни места, което не е добре нито за България, нито за Русия.
 
Става дума освен за комплицирани връзки, а това, че за жалост, търговско-икономическите ни връзки са в много комплицирано отношение. Русия остава един от главните търговски сътрудници на България.
 
Имаме необятен кръг от благоприятни условия, уповавам се да достигнем равнището преди рецесията от 2011 година Енергийното ни съдействие е флагманът на връзките ни, въпреки че там също имахме проблеми - имам поради обстановката с Южен поток.
 
Ще приказваме откакто ни бъде дадена съответна гаранция - Европейската комисия, че в бъдеще този план - Турски поток, няма да има никакви загради пред него. Българските ни сътрудници го схващат и водят съответната работа.
 
Още един огромен енергиен план е АЕЦ Белене, говорихме за това, нашата компания Росатом има огромен опит от такива планове, които се осъществят на територията на Европейски Съюз ", продължи Дмитрий Медведев, който призна, че с голямо наслаждение посещава София.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР