Министър-председателят Кирил Петков преди дни обяви, че именно . Според

...
Министър-председателят Кирил Петков преди дни обяви, че именно . Според
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Тресе ги ужасен страх, че мога да отида в КПОКНПИ

Министър-председателят Кирил Петков преди дни разгласи, че точно.

Според сегашния министър страхът е и повода Движение за права и свободи да изискат въвеждане на възрастово ограничаване за ръководителя, което да го изхвърли от конкуренцията.

„ Няма да се учудя Движение за права и свободи да създадат предложение в закон да се запише, че е неразрешено на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков да е ръководител на КПКОНПИ “, добави министърът и дефинира реакцията на парламентарната група на Движение за права и свободи като отблъскваща.

Рашков призна, че заемането на поста ръководител на КПКОНПИ ще е предизвикателство за него. Той добави, че към този момент има концепция от кое място може да откри готови хора за работа в комисията.

На въпрос какви биха били неговите цели, в случай че заеме позицията, той отговори, че първо би трябвало да се види какъв ще е законът, който урежда пълномощията на комисията. Както е известно става въпрос за делене на КПКОНПИ на две елементи.

Що се отнася до промяната в Министерство на вътрешните работи министърът сподели, че се прави една смяна, която е забавена с 20 години. Рашков отхвърли обвиняванията, че ще останат обитаеми места без полицейско наличие или региони, в които не се оферират нужни на жителите услуги.

„ Само прокуратурата не е откри в 470 страници събрани материали против някогашния министър председател Бойко Борисов доказателства, с цел да бъде той арестуван за по-дълго “, разяснява още той. Според него, в случай че материалите са били проучени, някогашният министър-председател е нямало да бъде освободен след по-малко от 24 часа в ареста. „ Вместо това от прокуратурата се задоволиха с рецензии и обидни квалификации към полицейските чиновници “, добави министърът на вътрешните работи.

Бойко Рашков не е склонен с изказванията, че има закани против доста от хората, които се борят против корупционните схеми на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Според министъра една огромна част от изнесените обстоятелства заслужават сериозна инспекция.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР