Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че има възможност да бъдат отделени

...
Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че има възможност да бъдат отделени
Коментари Харесай

Борисов: Ако футболистите ни радват, даваме 100 млн. за стадион

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че има опция да бъдат отделени 100 млн. лв. за нов стадион, на който да играе българският народен тим по футбол. Той обаче сложи изискване за сходен разход - " лъвовете " да се класират на европейското състезание и да реализират триумфи, които да зарадват българската аудитория.

" Ако продължат по този начин и се класират, мисля, че следващата година може едно кокетно ново стадионче да им създадем. Ама да е по този начин - като при волейболистите. Първо да зарадват народа, да има искащи да вървят. Мисля, че стотина милиона могат да се отделят за един нов стадион да им създадем, само че да има за какво ", съобщи Борисов и добави, че на националния стадион " Васил Левски " са правени два ремонта.

" На " Васил Левски " нали му вършиха ремонт. Вие доста забравяте. Нали го избушиха, откраднаха парите, не му направиха ни козирка, ни зали, нищо, протече. Правихме му отначало ремонт "

Той посети мъжкия народен тим по волейбол преди утринната подготовка. Избраниците на Пламен Константинов се готвят за втория си мач от първата фаза на международното състезание, което се организира в България и Италия.
Бойко Борисов към волейболистите: Децата ви гледат! "Вие сте техният образец за подражателство ", съобщи министър председателят
Борисов съобщи, че в последните години в спортната инфраструктура са вложени 350 млн. лв..

" Инвестирахме над 350 млн. лв. в построяването и ремонтирането на спортни зали в страната. Средствата, които се дават за спорт и спортни уреди, са значими, с цел да се стимулират децата ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР