Министър-председателят Бойко Борисов защити акциите на вицепремиера Валери Симеонов срещу

...
Министър-председателят Бойко Борисов защити акциите на вицепремиера Валери Симеонов срещу
Коментари Харесай

Премиерът защити действията на Валери Симеонов в Слънчев бряг

Министър-председателят Бойко Борисов отбрани акциите на вицепремиера Валери Симеонов против шумните заведения в морския курорт Слънчев бряг.

" Той си работи в границите на пълномощията и в границите на това което написа в закона ", съобщи през днешния ден Борисов пред публицисти в Пловдив, където инспектира работата по разширението на пътя Пловдив-Асеновград. От думите му се разбра, че двамата са разговаряли за акциите там, като Борисов посочи, че е осведомен за жалбите и актовете против заведенията. Вчера чиновници в заведения в Слънчев бряг стачкуваха против шумните акции на Валери Симеонов, като скандираха " Бойко, стой Валери ".

" Ако това е спор, то той би трябвало да се придвижи в Народното събрание - дали да се промени, или не законът ", добави Борисов като подсети, че " законът е за това, да се извършва ".

Премиерът бързо приключи диалога по тематиката, откакто беше запитан за концесиите на плажовете. Тази заран Валери Симеонов се разгласи против това те да бъдат отдавани за по 20 години, тъй като по този начин страната правела стопаните им " назначени печеливши ", изброи наематели като братя Маргини и Маджо и уточни, че се надява договорите с тях да бъдат развалени.

" Ние сме в Пловдив, госпожо, и в Пловдив от `86 година се приказва за този път (Пловдив-Асеновград – бел.ред.) и в случай че са желали, да са го създали (...). Днес приказваме за Пловдив ", обърна се той към репортерката, която го попита за 20-годишните концесии на плажовете.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР