Министър-председателят Бойко Борисов възложи на Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС)

...
Министър-председателят Бойко Борисов възложи на Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС)
Коментари Харесай

Премиерът поиска пълна проверка на сделката по продажбата на ЧЕЗ

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС) и Националната организация по приходите (НАП) да създадат цялостна инспекция на договорката по продажбата на електроразпределителното сдружение ЧЕЗ, както и на сдружението покупател „ Инерком България “, оповестиха от държавната пресслужба.

Премиерът също по този начин е изискал в следствието на всички условия да се включат Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) и Комисията за финансов контрол (КФН).

Министър-председателят е разговарял с управленията на Национална агенция за приходите и КФН, които са го уверили, че следят договорката от четвъртък и ще извършат незабавна инспекция.

„ Припомняме, че държавното управление няма отношение по договорката сред двете частни компании , само че ще употребява ресурса си да ревизира всички условия и да подсигурява енергийната сигурност “, се показва в известието. Продажбата на ЧЕЗ --> Продажбата на ЧЕЗ Новият енергиен министър става явен до дни Коментари на „ Позитано ” 20: Оставката на енергийния министър не дава бистрота на договорката за ЧЕЗ Трайчо Трайков: Сделката за ЧЕЗ наподобява на тази за Дипломатическия клуб Таско Ерменков получил неизвестен сигнал за договорката за ЧЕЗ Коя е Гинка Върбакова, която купува активите на ЧЕЗ? Оставка на министъра на енергетиката Теменужка Петкова поради договорката за ЧЕЗ Оставката на Теменужка Петкова – номер 2 в кабинета „ Борисов – 3 ” „ Инерком ”: Подписахме договорката за продажбата на ЧЕЗ през днешния ден Теменужка Петкова подава оставка Премиерът: Като се върна, ще решим с съдружните сътрудници кой да замести Теменужка Петкова ЧЕЗ утвърди продажбата на бизнеса си в България Корнелия Нинова: Гинка от Пазарджик купува ЧЕЗ
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР