Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с премиера на Държавата

...
Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с премиера на Държавата
Коментари Харесай

Борисов разговаря с Нетаняху за коронавируса

Министър-председателят Бойко Борисов организира телефонен диалог с премиера на Държавата Израел Бенямин Нетаняху, оповестиха от държавната пресслужба.
В диалога, който се организира по молба на израелския министър-председател, Нетаняху означи, че търси връзка с водачите на всички близки страни по отношение на разпространяването на COVID-19.
Министър-председателят Бойко Борисов акцентира, че казусът визира доста страни и по тази причина е от голямо значение дейностите за справяне със болестта да са координирани. „ Различните страни имат свои опит и знания, по тази причина в случай че обединим старания и споделим ефикасни ограничения, ще можем да се оправим в борбата със болестта още по-добре “, съобщи министър председателят Борисов пред Нетаняху.
Израелският министър председател предложи на българския си сътрудник провеждането на видеоконференция в неделя, в която с изключение на двамата държавни водачи, да вземат участие също канцлерът на Австрия Себастиан Курц, президентът на Кипър Никос Анастасиадис, министър председателят на Гърция Кирякос Мицотакис, министър-председателят на Унгария Виктор Орбан и други
В хода на диалога министър председателят Борисов съобщи, че медицинските управляващи в България ползват всички нужни и потвърдени ограничения против болестта.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР