Министър-председателят Бойко Борисов предложи на парламентарните групи да излъчат свои

...
Министър-председателят Бойко Борисов предложи на парламентарните групи да излъчат свои
Коментари Харесай

У нас се създава и антикризисен щаб за икономиката

Министър-председателят Бойко Борисов предложи на парламентарните групи да излъчат свои специалисти, които да образуват дружно с членове на държавното управление щаб за справяне с икономическите последствия от рецесията.

Борисов разгласи това от трибуната на Народното събрание, откакто Народното събрание единомислещо поддържа предлагането на държавното управление за въвеждане на изключително състояние.

Според премиера по този начин ще е ясно с какъв брой пари разполага страната и по какъв начин може да си разреши да разпредели тази по думите му " мазнинка ".

Борисов означи, че остава малко от мандата на това държавно управление и по тази причина счита за почтено всички парламентарни групи да вземат участие в този щаб, който да се сътвори по сходство на Националния действен щаб.

Малко преди обявлението на Борисов в писмо до премиера Българската стопанска камара настоя за привикване на незабавен антикризисен бизнес съвет. Организацията желае още да бъде направен антикризисен проект с съответни незабавни ограничения, с ясни периоди за приложение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР