Министър-председателят Бойко Борисов посрещна вчера вечерта френския президент Еманюел Макрон,

...
Министър-председателят Бойко Борисов посрещна вчера вечерта френския президент Еманюел Макрон,
Коментари Харесай

Премиерът и почетен шпалир от матроси посрещнаха Макрон във Варна

Министър-председателят Бойко Борисов посрещна през вчерашния ден вечерта френския президент Еманюел Макрон, който дружно с водена от него делегация идва на посещаване у нас. Президентът Макрон беше посрещнат на летище " Варна " с почетен шпалир от матроси от Военноморските сили, заяви пресслужбата на Министерски съвет.

Днес в резиденция " Евксиноград " министър председателят Борисов и президентът Макрон ще беседват на четири очи, след което ще се организира и пленарна среща. Сред обсъжданите тематики ще бъдат вероятностите за развиване на двустранните връзки сред България и Франция, двустранното икономическо, капиталово и културно съдействие, защитата на външните граници на Европейския съюз, както и концепциите за бъдещето на Европа.

Президентът на Франция Еманюел Макрон идва в България
 
Във фокуса на диалозите ще бъдат също по този начин заложените в програмата на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз цели, европейската вероятност на Западните Балкани и присъединението на страната ни към Шенген и към Организацията за икономическо съдействие и развиване.

Френски медии: Макрон ще засегне внимателен въпрос при визитата си в България

Разговорът сред българския министър-председател и френския президент е също продължение на тяхната среща от началото на юни в Париж, когато министър председателят Борисов беше признат от президента Макрон в Елисейския замък.

Трескава подготовка за визитата на Макрон. С какво ще се забавляват първите дами?

На взаимната конференция в Париж Борисов и Макрон подчертаха смисъла на по-нататъшното развиване на двустранните връзки сред България и Франция, както и опцията да бъдат осъществени взаимни планове. По тематиката Вижте по какъв начин Макрон дефинира трудовите закони на ЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР