Министър-председателят Бойко Борисов обвини своите противници, че го атакуват с

...
Министър-председателят Бойко Борисов обвини своите противници, че го атакуват с
Коментари Харесай

Борисов: От днес ще спя с пистолет до главата. Радев ме следи с дрон

Министър-председателят Бойко Борисов упрекна своите съперници, че го нападат с компромати, с цел да му попречат да реализира две значими геостратегически задания през юли - влизането на България в Банковия съюз и еврозонота. С това страната ни ще бъде същински самостоятелна, акцентира министър председателят, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Геополитическите процеси са необратими

„ Процесите са необратими. Трябва да осъществя тези две задания - да вкарам България в Банковия съюз и еврозоната. По тази причина месец юли е доста значим за мен. В момента вършим неща, които ще останат за десетилетия ", сподели министър-председателят.
„ Нашите политически съперници през днешния ден удариха дъното. Станахме неуместни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме непосредствено с придобиването на новите самолети F-16 -Block 70 в същинската евроатлантическа общественост, от този момент се роди омразата към нас - блестящо и мощно ", добави Борисов.
Премиерът съобщи, че страната ни е единствената, която по едно и също време реализира разнообразни геостратегически енергийни планове - и газопроводът „ Балкански поток ", и интерконекторът с Гърция, които ще доведат до енергийна диверсификация. Той анонсира също по този начин, че на следващия ден министерството на енергетиката ще разгласи сключването на значимо съглашение по пътя към реализирането на АЕЦ „ Белене ". То е подписано с три огромни международни компании от Съединени американски щати, Русия и Франция - „ Дженерал Електрик ", „ Росатом " и „ Фраатом ".

Компромати в жанр Комитет за Държавна сигурност (на СССР)

В подмяна на всички тези триумфи, единственото, което министър председателят получава са компромати, тъй като неговите съперници са разбрали от дълго време, че не могат да го смъкват по либерален път на почтени и свободни избори, които той в продължение на 10 години непрестанно печели.
„ В учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) написа, че когато създадеш един компромат, би трябвало да създадеш подобен, че би трябвало да отвратиш този, който го гледа ", съобщи министър председателят.
Подреждат, инсталират, вършат, костват, има цели звукозаписни студиа основани. На форума в Давос ни демонстрираха по какъв начин се прави това. Как от едно мое сходно изявление - вършат костват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват закани от президента, който би трябвало да бъде обединител на нацията, който бе махленски, в този момент желаят мен да ме вкарат в калта. Нито ще ме откажат, нито ще се спра, безапелационен е Борисов.



" Аз съм свободен човек, имам естествен живот. Целта е да ни смачкат душевен, а след това ще ни посегнат и физически. Аз съм обезпокоен, тъй като когато дремя съм безсилен. Ще си направя доста заключения в този момент. И по какъв начин ще дремя ", сподели Борисов.

Човек има персонално пространство, по какъв начин по този начин ще ме снимат по какъв начин дремя. Не мога да знам фотосите дали са същински и по тази причина очаквам инспекцията, посочи Борисов за фотосите, изтекли в общественото пространство и оповестени от неизвестен създател, за които се твърди, че са от спалнята в резиденцията на премиера „ Секвоя ". От през днешния ден ще дремя с револвер, добави Борисов. Не, с револвер до главата не мога да дремя, посочи той.

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че Радев го следи с дрон. „ Президентът се готви да ни прави неприятни неща. Явно на избори не могат да ни бият, по тази причина към този момент ще съм нащрек. Президентът Радев мина границите и си разрешава да подвига дрон и да ме снима ", сподели министър председателят.

Целта им е да се убие флагманът и да се разпилее ГЕРБ през Цветанов, втори, трети и така нататък И те не жалят нито сили, нито пари. Първо, това са президентът, Българска социалистическа партия, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов, и всички ДСБ-та и подземни кълбета, подготвени да се прегърнат с всеки единствено не и с ГЕРБ, акцентира Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР