Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните дейности по инфраструктурни обекти в

...
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните дейности по инфраструктурни обекти в
Коментари Харесай

Борисов инспектира инфраструктурни обекти в Габрово и Севлиево

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните действия по инфраструктурни обекти в Севлиево и Габрово.

„ Сигурен съм, че българите не знаят други българи какво вършат. Толкова ми е драго да виждам по какъв начин сме го създали - работни места, служащите взимат положителни заплати. И в случай че се замислиш – имаме най-малко 50 такива строителни площадки в страната “, съобщи министър председателят Борисов при инспекцията на обходния път на Габрово. В нея участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Заместник-министърът осведоми, че се чака обходният път на Габрово, водещ към бъдещия тунел под Шипка, да бъде приключен предварително. Това е величествен план освен за Габрово, само че и за Северна България, тъй като ще реализира връзката към бъдещия тунел под Шипка и отвесната връзка Русе – Велико Търново, част от Трансевропейския кулоар номер 9.

„ Правим ремонтите по работещи градове. Фирмите накупиха нова техника, натрупат опит, има иновация и съвременно строителство “, означи министър-председателят Борисов. Той подчертава върху уменията, които е следил у българските служащи при градежите на инфраструктурни обекти.

При прекосяването наоколо до стадиона за ръгби в Габрово, министър председателят акцентира, че след 1-2 години водачите ще минават по новоизградения път на скорост, който ще е резултат от напъните и труда на хиляди български строители. „ Работниците са от Велико Търново. Все едно с ръка работят. Направо са вълшебници “, съобщи министър председателят, наблюдавайки строителните действия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР