Министър-председателят Бойко Борисов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков

...
Министър-председателят Бойко Борисов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков
Коментари Харесай

Предпразнично: Борисов инспектира пътя Кричим – Михалково


Министър-председателят Бойко Борисов и зам.-министъра на районното развиване Николай Нанков направиха ревизия на ремонтирания път Кричим – Михалково.

Премиерът персонално шофираше автомобила по съществена пътна артерия, която води към Смолян. Борисов съобщи, че обновеното трасе ще повлияе позитивно, както на хората в Родопите, по този начин и за развиването на бизнеса в района.

„ Тук са огромните фабрики за минерална вода, тир след тир минаваше от тук. А беше и дупка до дупка – нито укрепен. Сега е укрепен с бетонни стени, има мрежи”, разяснява министър председателят, а Нанков добави, че има три типа подсилване по трасето – бетонни кожуси, обмрежване и стоманобетонна ограда.

По думите на премиера са изнесени стотици тонове скална маса, с цел да се разшири и обезопаси пътят.

Докато тестваше трасето, Борисов попита Нанков дали са осъществени всички типове проби на настилката и дали пътят е изработен по всички условия за сигурност. Зам.-министърът позитивен отговор и изясни, че е изработен ремонт на тунела и са сменени старите мантинели.

Шофирайки, министър председателят означи, че водоемите в региона са празни и е от извънредно значение да завали дъжд. Борисов не подмина и служащите по трасето, като ги питаше по какъв начин върви осъществяването на финалните действия по пътя.

„ Нанков, като споделих да си разплатим всичко за Коледа и Нова година, да си платят на служащите компаниите, какъв брой добре става. Сега, в случай че викаха „ Дай парите”, нямаше да е приятно”, обърна се Борисов към зам.-министъра.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР