Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов за протеста на сестрите: Всичко, което са поискали до този момент, е направено

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е в Шумен, където инспектира стадион „ Панайот Волов “, за който държавното управление отпусна 3 милиона лв. за ремонт.

Премиерът е поканен да изгледа другарската футболна среща сред тимовете на „ Шумен 2007 “ и „ Волов “, а преди този момент персонално инспектира в какви условия упражняват футболистите на стадиона. "С тези 3 млн. лева първо ще оправите терените, след това ще започнете да събаряте рисковите места. Първото, което би трябвало да извършите, е да подмените всичко рушащо се със крепко. Да има къде да транират децата ", съобщи Борисов.

"Днес бях на съревнование с коне. Напълни ми се душата. Иска ми се, в този момент с Горанов приказвах, един републикански хиподрум да създадем, с цел да може всички селски надпревари на него да се организират ", разкри министър председателят. "Започвайте, като дойда идващия път, ще ви дам още. Сега няма да ви давам повече, тъй като ви знам, ще ги изхарчите и ще кажете, че не ви стигат ", сподели на хората Борисов.

Бойко Борисов на кушия в село Пристое

Премиерът сподели, че е заречен козирка на "Левски ". "Всичко е работа на управлението и никой предприемач не може да бъде принуден на мощ да поеме управлението. Видя се, че имат голяма фенска маса, да мислят и ние можем да помогнем. Както вършим и други игрища и там ще помогнем ", разясни той.

На въпрос дали ще се срещне с медицинските сестри, министър председателят съобщи, че всички тези хора тук могат да се качат на козирката и да желаят. Той добави, че всичко, което са поискали до този миг, е направено. " Видя се, че заплатите не са такива за които се приказва. Винаги съм имал почитание към тях, след понеделник ще предложим един пакет и да забележим по какъв начин ще работим ", посочи министър председателят.

Борисов разяснява и тематиката за мигрантската рецесия. "Дават ни за образец, само че има напрежение в Гърция. Натискът на нашата граница е нулев, съглашението с Турция важи с цялостен размер. Сега и с Урсула фон дер Лайен си поддържаме връзка, даже в този момент й пратих фотоси от през днешния ден и тя се убеждава, че в България няма етническо напрежение. Но четири години проспаха ситуацията в Европейски Съюз и съм им го казвал. Когато ние си защитавахме границата те не го направиха. Черно море е толкоз топло колкото и Егейско, само че значимото е, че българите спят умерено. Помните Харманли, Овча Купел, центъра на София когато се разхождаха хиляди мигранти и какъв брой е умерено през днешния ден. Дано се реши този проблем, тъй като това ще се отрази на туризма и вложенията, само че ние продължаваме да си изпълняваме отговорностите, нулева незаконна миграция ", акцентира министър председателят.

Борисов срещна Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел с настоящата конюнктура по границите

"В момента се работи интензивно за чисто новия тръбопровод. Има пари и е въпрос на процедури. По забавен е плана Дунав, а някогашните комунисти малко са помогнали тъй като терените са отчуждени, приготвя се сега и ще помогне на целия район да има вода ", даде обещание Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР