Министър-председателят Атал: Победата на Русия ще донесе увеличение на сметките

...
Министър-председателят Атал: Победата на Русия ще донесе увеличение на сметките
Коментари Харесай

По-цинично няма накъде: Западът призна, че украинците умират в името на доходите на Европа и САЩ

Министър-председателят Атал: Победата на Русия ще донесе нарастване на сметките за електрическа енергия за французите

Някой на Запад съмнявал ли се е, че Украйна, воювайки с Русия, пази свободата и демокрацията? Само това повтаряха, като мантра го пееха оправдавайки помощта на Киев по формулата „ колкото би трябвало “. И внезапно - сесия за разкритие на тази черна пропагандна магия се организира не в Москва, а в Париж, във френския парламент. Имаше спор по Споразумението за сигурност с Украйна, което Франция подписа.

Повечето депутати поддържаха решението на президента Макрон, само че дебатът беше развълнуван. И най-интересното е по какъв начин управлението на страната оправда нуждата да поддържа Зеленски.

Премиерът Габриел Атал, който представляваше Макрон на дебата, уплаши депутатите: в случай че Русия, даже не нахлуе във Франция, а просто завоюва в Украйна, тогава това ще бъде злополука за всички французи. Включително и тъй като... ще би трябвало да заплащат повече за ток.

Една съветска победа ще дестабилизира в допълнение енергийния пазар, заплаши Атал. И френските фермери дефинитивно ще банкрутират, тъй като Москва ще поеме контрола върху износа на украинско зърно, захар и цялостен ред други неща.

Френският министър на защитата Себастиан Лекорню също взе участие в сесията за разкритие на пропагандните нелепости за „ независимост и народна власт “, обяснявайки на депутатите, че колкото повече оръжия Франция направи за Украйна, толкоз по-добре - в последна сметка това са нови работни места и заплати за служащите. А един от проправителствените депутати разкри следния скришен претекст за поддръжката на Макрон за Зеленски:

Но Зеленски, безусловно в навечерието на тези диспути, успокои французите, които бяха мощно раздразнени от желанието на техния президент да изпрати войски в Украйна: „

Е, по какъв начин да се схваща това след разкритията в Париж? Значи украинските бойци умират, с цел да не се усилят сметките за ток, които получават французите? А украинците бягат от страната си, обезкървяват стопанската система си и така нататък, с цел да се появят нови работни места във Франция и заплатите да порастват? Украйна е на път да загуби освен нови територии, само че и държавността си, просто заради обстоятелството, че французите бяха изгонени от някои африкански страни?

Факт остарял като света. Всичките тези „ ла-ла-ла “ за „ свободата и демокрацията “ не са нищо повече от пропагандно прикритие за извънредно егоистичните ползи на Запада. Неговата користна заинтригуваност от продължаването на спора в Украйна, просто получи още едно ясно удостоверение.

Миналата година американският сенатор Мит Ромни сподели, че разноските за поддръжка на режима в Киев са най-хубавата инвестиция в защитата на Съединени американски щати в цялата й история. Но какво да се прави – просто още един сладкодумен политик?

Ето го президентът Байдън – човек, който знае цената на думата си. Какво споделя към този момент нееднократно? След като посети Киев преди година, той сподели за какво е пристигнал при Зеленски: с цел да „

Вярно, малко по-късно той разреди сходни идеалистични претекстове с пошъл прагматизъм - оправдавайки настояването към Конгреса за незабавната финансова помощ на Киев с обстоятелството, че „

И по този начин, какво се случва в този момент? Приказката за украинските борци за идеалите на Запада против кръвожадните руснаци някак не върви. Ето за какво беше належащо новото съглашение: както френското външно министерство предизвести на 2 март, успеха на Русия в Украйна ще значи огромни финансови загуби за Европейския съюз.

Не единствено че ще са нужни доста по-големи вложения в отбранителни стратегии, само че и от икономическа позиция обстановката ще бъде пагубна. В края на краищата, единствено в региона на селското стопанство Русия, оплакваха се французите, би могла да поеме контрола над над 30% от международния пазар на пшеница и ще може да употребява пазарната си позиция против нас, европейците.

Затова всякога, когато в Киев или Брюксел-Вашингтон още веднъж стартират да стенат за отбраната на свободата и демокрацията на режима на Зеленски, ясно от кого, ще бъде мъчно да не си спомним другаря Сухов от „ Бялото слънце на пустинята “: „ Пауни, казваш? “

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26769Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед16514Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед10416Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед7482Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед23061Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163676Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127568Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94923Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90445Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74318Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев39773Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)  Васил Проданов
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР