Министър-председателя Бойко Борисов и министърът на младежта и спорта Красен

...
Министър-председателя Бойко Борисов и министърът на младежта и спорта Красен
Коментари Харесай

Бойко Борисов откри обновения Зимен дворец в София

Министър-председателя Бойко Борисов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев откриха актуализирания Зимен замък в София, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Борисов съобщи, че по никакъв метод не атакуват президентската институция. Единствените, които ни атакуват са те.

Премиерът разяснява референдума в Македония. "Всеки един народ самичък дефинира ориста си. Ние ги поддържаме по европейския им път. Не можем да се месим във вътрешната политика на Македония ".

"Най-добрите самолети са взели участие в състезанието на България. Ние държим самолетите да са нови, тъй като в този раздорен свят, в случай че стане война, да можем да се бием с тях. Самолетът би трябвало да има действителни шансове за пердах, а не да прави единствено Air Policing. Призовах Каракачанов да предложения и водачите ни по време на разискването, с цел да дадат и те своята оценка “.

Той подсети, че постоянно самичък си носи отговорността.

Премиерът подсигурява на майките на деца с увреждания, че в бюджета ще има със 150 милиона лв. повече за тях.

Реконструкцията на спортната постройка стартира през септември предходната година. Ремонт на оборудването не беше юридически от откриването му през 1983 година Стойността на обновяването е 4 млн. лв.. 3 млн. лв. от тях обезпечен резултат за енергийна успеваемост, а останалият 1 млн. лева е предопределен за 10-годишен заем за строително-монтажни действия.

Ремонтът беше осъществен без да се прекъсва подготвителната и спортна активност на спортистите.

След привършване на ремонтните действия залата разполага с напълно актуализирани пространства, актуализирана огромна зала за тренировки с ново осветяване, лекарски кабинет, нови съблекалки, чийто брой е повишен двойно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР