Новият артфестивал The River“ очаква всички жители и гости на

...
Новият артфестивал The River“ очаква всички жители и гости на
Коментари Харесай

Денят на Дунав във Видин: Светлинно шоу и артфестивал

Новият артфестивал The River “ чака всички поданици и посетители на Видин за едно прелестно и прочувствено 4-дневно преживяване . Програмата изобилства от забавни събития, които стартират на 28 юни и свършват на 1 юли .

Желаещите ще могат да се включат в атрактивна балонена фиеста – панорамно издигане с балон , при което се открива невероятна панорама. На артбазара ще се оферират артикули и произведения на български производители .

По отговарящ метод ще се означи и Денят на река Дунав , който съгласно подписаната спогодба за опазването й е на 29 юни . Уникално светлинно шоу с фантастично комбиниране на музика , светлинни резултати и 3D Mapping ще подарят уредниците от Община Видин и Event Masters на всички ценители на красивото. Това ще се случи върху емблемата на града на брега на реката –  крепостта „ Баба Вида “.

За най-малките фестивалът ще предложи кукления спектакъл Патиланско царство „, марионетното шоу Цирк Мираж “ и креативен работилници.

Две постановки ще зарадват феновете на театралното изкуство. „ Убийство в първа класа “ с режисьор Евгени Будинов и „ Игра за двама “ по сюжет на Иво Сиромахов ще се показват на сцената на Летния спектакъл в средновековната цитадела . Феновете на седмото изкуство ще могат да гледат – „ Пулсът на танца “ с режисьор Георги Костов.

До края на годината България може да успее да покрие критериите за еврозоната

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР