Министър от Тори се опита да преувеличи броя на депутатите

...
Министър от Тори се опита да преувеличи броя на депутатите
Коментари Харесай

Тори министър преувеличава броя на депутатите от Лейбъристката партия, които се оттеглят, докато партията му е изправена пред изселване

Министър от Тори се опита да преувеличи броя на депутатите от Лейбъристката партия, които се отдръпват на идващите избори, защото личните му сътрудници се отдръпват всеобщо.

Министърът на финансите Гарет Джонсън беше провокиран от водещата на Sky News Анна Джоунс по отношение на това дали паникьосаните консерватори хвърлят кърпата, тъй като се опасяват от изборно изтриване. Това идва откакто някогашният министър председател Тереза ​​Мей стана следващият тори, който удостовери, че ще се отдръпна на идващите избори.

Около 59 консерватори и някогашни тори, които изгубиха успеха, споделиха, че няма да се борят на идващите избори избори. Други петима споделиха, че няма да заемат местата си, само че могат да намерят различен изборен регион.

Водещата Анна Джоунс уточни новината, че госпожа Мей ще се отдръпна на идващите избори, като сподели на министъра: „ Мисля, че това прави близо 60 депутати от торите – това е към една шеста от партията, която избира да се кандидатира надолу на идващите избори. Изгл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР