Министър на културата, предвождащ полицай, е когнитивен дисонанс като съдържание.

...
Министър на културата, предвождащ полицай, е когнитивен дисонанс като съдържание.
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Министър на културата, предвождащ полицай, е когнитивен дисонанс

" Министър на културата, предвождащ служител на реда, е когнитивен дисонанс като наличие. Като форма би могло да бъде и сюжет за гоблен. В журналистическата си процедура съм виждам нееднократно полицаи, които желаят да бъдат културни министри. Но културен министър да мечтае и да се държи като полицай виждам за първи път. В българската история това се случва за първи път ".

Това сподели в Народното събрание Любен Дилов-син от ГЕРБ по отношение на настояването за чуване на служебния министър на културата Велислав Минеков по проблема с вестник „ Труд “. Вносители са точно ГЕРБ, които през вчерашния ден организираха акция пред редакцията на медията.

" Какъвто и спор да има един министър на културата с една медия, в реда на нещата е този спор да се взема решение по културен метод без помощта на полиция. Доколкото ми е известно вашият спор с в. „ Труд “ сега е в съда. Хубаво е да разберем правното съображение, с което се обръщате към полицията. Защото осъществяването на административна заповед, оспорвана в съда, не допуска намесата на полиция ", съобщи Любен Дилов-син.

От ГЕРБ питат още в качество си на какъв „ на сцената се е появил “ Светослав Трайков.

„ Доколкото имам информация, този господин е деен помощник на един от най-ярките уеб сайтове за подправени вести в България. Вероятно доста ненавиждате Петьо Блъсков, с цел да изпратите тъкмо подобен човек да затвори в. „ Труд “, позволи Дилов-син.

Той назова дейностите на Минеков невъзпитани.

„ Не ги назовавам цензура, тъй като цензурата изисква известно изпитание, а не положение на когнитивен дисонанс – разминаване сред реалност и самопредстава, в което Вие постоянно изпадате освен по този случай - присъединяване в разнообразни пърформанси, разнасяне на ковчези и така нататък “, обърна се депутатът от ГЕРБ към културния министър.

„ Вашият патрон – господин Радев, чийто културен аватар сте вие към този момент в два служебни кабинета, на срещите си през вчерашния ден сподели два пъти: „ Ако би трябвало да се разправяме с медиите, щяхме да подкараме първо ПИК. “ Двете думи – медии и подкарвам в едно изречение – са нещо извънредно непристойно и извънредно невъзпитано “, сподели още депутатът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР