Минимум трима са замесени с корупция в КАТ-Благовград, началникът на

...
Минимум трима са замесени с корупция в КАТ-Благовград, началникът на
Коментари Харесай

Минимум трима са замесени с корупция в КАТ-Благовград

Минимум трима са забъркани с корупция в КАТ-Благовград , началникът на Сектор Пътна полиция в Благоевград и двама " регистратори ". Задържани са четирима, а ще им бъдат покачване на обвинявания. Към момента няма доказателства за проведена незаконна група, разяснява пред Българска национална телевизия представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

" Таксата за бърза регистрация е била твърда, имаме такава информация. Имаме сигнал за сходна скица от началото на годината , тези изказвания са били доказани и благодарение на СРС-та, по тази причина и Окръжната прокуратура в Благоевград образува досъдебно произвеждане за искане на откупи ", добави Арнаудова.

Освен нелегално притежаван револвер " Макаров ", в арестувания началник на КАТ са открити и 5300 лева .

 Незаконен револвер и пари са открити в кабинета на шефа на КАТ-Благоевград
Незаконен револвер и пари са открити в кабинета на шефа на КАТ-Благоевград

От Следствието не прецизират броя на арестуваните

Припомняме, през вчерашния ден от Спецпрокуратурата и ДАНС нахлуха в КАТ-Благоевград. Към 15 часа с белезници на ръцете бе изведен районният шеф на " Пътна полиция " в регионалния град Данаил Стоицов.

Припомняме, преди месец спецпрокуратурата организира интервенция против корупцията в ДАИ-Благоевград . В хода на акцията бяха арестувани 11 души . Те бяха отстранени и против тях бяха повдигнати обвинявания.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР