Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между

...
Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между
Коментари Харесай

Слънчево, преди обяд с мъгли

Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат сред минус 8° и 0°, в София към минус 8°, а оптималните от 3° до 8°, в регионите с по-трайна мъгла малко по-ниски, в София към 3°.

Ще доминира слънчево време, преди обяд тук-там в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е от запад, слаб, в източните региони сдържан, с наклонност вечерта да се усили.

По Черноморието ще доминира слънчево време. До обяд на обособени места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан, най-вече северозападен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, в най-северните региони краткотрайно 3 бала.

В планините ще доминира слънчево време. На места основно преди обяд ще е мъгливо. Ще духа мощен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 към минус 4°.

В четвъртък ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. От запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания. Температурите краткотрайно ще се покачат.

В петък и събота ще се задържи прохладно, с сдържан и мощен северозападен вятър. Облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места ще превали едва - дъжд и сняг.

В неделя и понеделник вятърът сензитивно ще отслабне. Вероятността за превалявания понижава. Температурите ще се намалят, в неделя дневните, а в понеделник утринните.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР