Минималните температури ще са между 4° и 9°, по-ниски на

...
Минималните температури ще са между 4° и 9°, по-ниски на
Коментари Харесай

Необичайно топло време за сезона и днес

Минималните температури ще са сред 4° и 9°, по-ниски тук-там в котловините на Западна България, в София – към 3°, а оптималните - сред 16° и 21°, в София – към 16°.

Ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони – сдържан вятър от запад-югозапад.

По Черноморието ще бъде слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 17°-20°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 5°.

И през идващите дни ще се задържи топло за сезона. Вятърът ще е слаб от юг-югозапад. Ще има раздрана облачност, над доста региони до най-вече слънчево.

Сутрин тук-там в низините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, оптималните - сред 13° и 18°, в събота до към 20°.

В неделя вятърът ще се усили, облачността ще се усили, а в Южна България ще има и превалявания от дъжд.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР