Минималните температури днес ще бъдат между 8° и 13°, а

...
Минималните температури днес ще бъдат между 8° и 13°, а
Коментари Харесай

И днес ще превалява само в Западна България

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 8° и 13°, а оптималните - сред 16° и 21°, в София към 11°.

Облачността ще бъде най-вече забележителна и на обособени места в Западна България ще превали слаб дъжд. По-значителни разкъсвания и понижения на облачността ще има след обяд над източната половина от страната. В Източна България ще духа слаб североизточен вятър.

По Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17°-18°. Температурата на морската вода е от 17° до 19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно с валежи от дъжд, над 2300 метра - от сняг. Ще духа сдържан изток-североизточен, по най-високите елементи на Рила и Пирин северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 6°.

В четвъртък и петък облачността ще е най-вече забележителна, а на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб източен вятър.

В събота облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. В неделя ще бъде най-вече слънчево и ще стартира стопляне.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР