Минималните температури днес ще бъдат между 12 и 17 градуса,

...
Минималните температури днес ще бъдат между 12 и 17 градуса,
Коментари Харесай

Топло време до края на октомври

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 12 и 17 градуса, в София към 13°. Максималните ще бъдат сред 22° и 27°, в София към 23°.

През деня облачността ще се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево време, най-късно над югоизточните региони. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър.

По Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд най-вече забележителна, само че след обяд от северозапад ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури на морския бряг ще бъдат от 23° до 27°. Температурата на морската вода е 19 - 21°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините облачността ще е променлива, след обяд ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан, по билата мощен вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра към 10°.

В неделя и през първите два дни от новата седмица над Западна и Централна България ще бъде най-вече слънчево, а над Източна преди обяд ще има мъгла или ниска слоеста облачност, там не са изключени и ръмежи.

Максималните температури ще се задържат без основна смяна - сред 22° и 27°, минималните едва ще се намалят и в по-голямата част от страната ще бъдат сред 8 и 13 градуса.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР