Минималните температури днес ще бъдат между 0° и 5°, в

...
Минималните температури днес ще бъдат между 0° и 5°, в
Коментари Харесай

Необичайно топло, но облачно и дъждовно време през новата седмица

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 0° и 5°, в София - към 3°, а оптималните - от 13° до 18°, в София - към 14°. В утринните часове в Горнотракийската равнина и в котловините от Западна България, а преди обяд и тук-там в Южна България, ще бъде мъгливо. След обяд в цялата страна ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток.

Сутринта и тук-там по Черноморието видимостта ще бъде понижена. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 8° и 12°, а вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

И в планините ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 1°.

В понеделник южният вятър ще се усили, изключително в планините. Температурите ще се покачат още и оптималните тук-там ще доближават и надвишават 20°. Необичайно топло ще се задържи и в дните до четвъртък, само че и със забележителна облачност, в доста региони с превалявания от дъжд, на повече места и повече по количество в Източна България.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР