Минимален брой промени на министри ще даде по-голямо спокойствие на

...
Минимален брой промени на министри ще даде по-голямо спокойствие на
Коментари Харесай

Кирил Петков каза кои министри ще останат при ротацията

Минимален брой промени на министри ще даде по-голямо успокоение на обществото ни. Това счита съпредседателят на " Продължаваме Промяната ” Кирил Петков по отношение на идната ротация на кабинета. По думите му " не трябват огромни разбърквания ”, само че в случай че има министри, които не са си свършили работата, би трябвало да бъдат ревизирани.

" Заставаме зад думата си Мария Габриел да бъде министър председател, акад. Николай Денков да има специфичен статут като вицепремиер, а Асен Василев да бъде министър на финансите. Минимален брой промени е най-хубавото, което може да се направи ”, уточни още той.

Петков разгласи, че кабинетът стартира сериозна антиинфлационна политика, а Народното събрание ще подкрепи дейностите. " Българските жители би трябвало да усетят, че това държавно управление работи за понижаване на цените в потребителската кошница ”, разясни съпредседателят на " Продължаваме Промяната ”.

Той разяснява и слагането на ветрогенератори в Черно море. Според Петков по никакъв метод сходни съоръжения не би трябвало да бъдат в ущърб на жителите и черноморските общини. Той счита, че сходни съоръжения би трябвало да бъдат разполагани тук-там, които не засягат туризма.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР