MINI разпространи първите подробности за новия John Cooper Works ,

...
MINI разпространи първите подробности за новия John Cooper Works ,
Коментари Харесай

Новото MINI John Cooper Works Countryman идва с 300 конски сили и 400 Нм

MINI популяризира първите детайлности за новия John Cooper Works , който въз основата на порасналото напълно ново потомство на модела дава обещание спомагателна многопрофилност и динамичност, както на, по този начин и отвън, пътя.

Новото MINI John Cooper Works Countryman е изпълнено с двулитров, четирицилиндров турбоагрегат, който генерира оптималната мощ от 300 конски сили и оптимален въртящ миг от 400 Нм. Спортният автомобил, който общоприетоо идва със система за задвижване на четирите колела, е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.4 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч.

John Cooper Works Countryman получава спортна изпускателна система с дейни клапи, а преживяването в интериора е подсилено посредством извънреден за модела генератор с функционалност за в допълнение увеличаване на звука при пускане на мотора.

Новият състезател на MINI ще разполага с общо 12 ултразвукови датчика и четири камери за визуализация на всичко, което се случва към купето, както и за действието на системите за подкрепяне на лидера и реализирането на отчасти автоматизирано ръководство от Ниво 2 при Driving Assistant Professional пакета.

От MINI споделят, че при новото потомство на Countryman, лидерът за първи път ще може да отдели ръцете си от кормилото при придвижване по високоскоростни пътища със скорост от до 60 км/ч в случай, че продължи да следи протичащото се към автомобила и да бъде в подготвеност да се намеси в ръководството когато и да е.

" MINI John Cooper Works Countryman въплъщава неповторима композиция от жанр, мощност и приключенско възприятие ", разяснява Стефани Вурст, шеф на MINI. " С мощният си 300 конски сили мотор и състезателен дизайн, то е съвършен сателит за всеки, който търси нещо особено ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР