Мини Маус вече има официална звезда на Холивудската алея на

...
Мини Маус вече има официална звезда на Холивудската алея на
Коментари Харесай

Мини Маус вече със звезда на Алеята на славата


Мини Маус към този момент има публична звезда на Холивудската алея на славата. На 22 януари Търговската камара в Холивуд уважи персонажа на Дисни със особено събитие. Звездата е в категория " Филми " и се намира тъкмо до кино " Ел Капитан ". Сред формалните посетители, които изнесоха тирада, бяха ръководителят и основен изпълнителен шеф на The Walt Disney Company - Робърт А. Игер и световноизвестната поп изпълнителка Кейти Пери и топ-моделът Хайди Клум.

" Мини Маус е звезда и фешън икона още от първия миг, в който се появи на сцена в новаторската анимирана класика " Параходът Уили ", показа Игер. Той добави, че с повече от 70 филмa през фамозната си кариера, Мини е забавлявала милиони хора по целия свят, докосвала е сърцата им и е носила наслада, където и да се е появявала. " Ние сме радостни да забележим по какъв начин нейното културно въздействие и голям брой достижения са отличени с нейна лична звезда на Холивудската алея на славата " сподели още той.

Мини Маус е една от най-разпознаваемите международни звезди на Холивуд, която забавлява деца и родители генерации наред. Обичана е поради заразителната си и неподправена персона. Уникалният й жанр я направи муза на доста фешън дизайнери, актьори и почитатели по света. Нейният типичен тоалет с точки непрекъснато е пресъздаван от стилната промишленост, още от нейната ранна кръгла плоска флорална шапчица, която повлия стилните трендове измежду дамските шапки, до нейните известни пандтелка и уши.

" Стилът й е знак на веселяшката мода ", счита Кейти Пери. " Никой не може да носи алена панделка или точки с подобен жанр като нея. Тя с лекост носи наслада на толкоз доста хора. Радостна съм да бъда част от това да почетем Мини и нейната магия с звезда на Холивудската алея на славата ", сподели певицата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР