Мини ферма за отглеждане на канабисови растения, позиционирана в централната

...
Мини ферма за отглеждане на канабисови растения, позиционирана в централната
Коментари Харесай

Разкриха домашна ферма с канабис в Бургас

Мини плантация за развъждане на канабисови растения, позиционирана в централната градска част на Бургас, бе разкрита в хода на полицейски дейности, подхванати от чиновници от отдел „ Криминална полиция” и Първо Районно ръководство в града.
Тя била ситуирана в особено пригодено помещение в частен апартамент в кооперация, населяван от 31-годишен мъж. Той е арестуван за период от 24 часа, откритите канабисови растения са конфискувани и предадени за експертизи, оповестиха от полицията.
Мъжът е остарял прочут на полицията за разпространяване на наркотични субстанции. В резултат на процесуално-следствените дейности са открити и конфискувани движимости, употребени за развъждане на канабисовите растения - две палатки с площ от 3 и 5 кв.м., оборудвани с кварцови лампи и светлоотразителни панели, вентилатори, филтри и въздуховоди.
Открити са и 20 канабисови растения, високи сред 80 см и 140 см. В помещението са открити и течни торове и стимуланти за развъждане на растителността, както и свивка със суха тревна маса марихуана.
В друга стая от жилището е открит разсад от канабис. Работата по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР