Минеков е единствената рокада в новия служебен кабинет, а след

...
Минеков е единствената рокада в новия служебен кабинет, а след
Коментари Харесай

Цонев отрече смяната на Минеков да има общо с ДПС или Народния театър

Минеков е единствената рокада в новия длъжностен кабинет, а след новината, че на негово място ще седне диригентът и шеф на " Софийската филхармония " Найден Тодоров, се появиха спекулации, че решението е предизвикано от протичащото се в Народния спектакъл “Иван Вазов ” около абсурда с режисьора Александър Морфов и пиарката Велислава Кръстева. 

 

Минеков влезе в изострен спор с управлението на първата ни натрупа. Няколко пъти е заявявал, че артисти там са подложени на напън, а преди дни уточни, че Народният спектакъл работи с компанията " Инфлуенсър БГ ", чийто притежател е дъщерята на Велислава Кръстева - Ния Коцева, да вземем за пример. 

 

" Минеков беше най-слабият министър. Това няма нищо общо със абсурда с пиара на Народния спектакъл. И други пиари в други театри бяха заменени. Имаше опорочени процедури ", уточни пред публицисти Цонев.

 

От ГЕРБ също се причислиха към тезата на Движение за права и свободи и Цонев. Тома Биков счита, че проф. Минеков е водил персонални войни и внесъл разкол в артистичните среди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР