Миналото лято американката Тина Хайнс се бори за оцеляването си

...
Миналото лято американката Тина Хайнс се бори за оцеляването си
Коментари Харесай

Тина беше мъртва цели 27 минути. Когато се събуди отново, тя написа три думи, които никой няма да забрави:

Миналото лято американката Тина Хайнс се бори за оцеляването си в борбата на живота си. Тя е мъртва (в клинична гибел ) съвсем половин час! И когато се разсънва още веднъж, има да каже нещо доста особено.

Тина е здрава жена и единствено на 40 години. Тя спортува, храни се здравословно и живее страхотен живот с огромното си семейство и доста другари. Един ден тя получава сърдечен удар. Така и никой не разбир защо… Но инфарктът е тежък и Тина почива.

Дори Fox News писа за това.

 Тина Хайнс

Племенницата на Тина Мади Джонсън написа за събитието в Instagram. Тя споделя, че Тина е един от най-невероятните, приятни и най-здрави хора, които познава.

Всъщност младата жена умира шест пъти!

Тина е умряла в дома си четири пъти преди идването на колата за спешна помощ съгласно лекарите. Съпругът на Тина, Брайън, съживява сърцето и белите й дробове, той я съживява четири пъти, само че тя още веднъж умира. Когато кола за спешна помощ пристигна на мястото, лекарите я реанимират още два пъти. Когато Тина се възвръща след шестия път, тя е диагностицирана с клинична гибел за цели 27 минути!

Когато Тина дойде в болничното заведение, тя претърпява изкуствена кома. На фамилията е казано, че лекарите не са сигурни дали дамата ще оцелее.

Написва три думи

Но Тина оцелява! И първото нещо, което прави, когато се събужда от кома, е да започне силно да жестикулира с ръце, показвайки, че има потребност от химикал и хартия.

Виждат го Мади, нейната братовчедка и дъщерята на Тина. Братовчедката намира писалка и тетрадка и ги подава на Тина.

 жена написа в тетрадка

Тогава Тина написа на листа три думи, които никой в ​​стаята няма да не помни до края на живота си: „ It is real “. В превод на български това значи: „ Истина е “.

Роднините в стаята питат Тина какво има поради. Тогава тя сочи небето със сълзи в очите.

 Жена болнично легло

Мади татуира думите на вуйна си на китката си. Че в никакъв случай няма да загуби религия в Бога.

 татуировка

Какво мислите за това? Има ли освен това сред небето и земята, в сравнение с знаем и подозираме? Споделете тази невероятна история с приятелите си!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР