Миналият месец се заговори, че Риана и Хасан Джамил са

...
Миналият месец се заговори, че Риана и Хасан Джамил са
Коментари Харесай

Риана се кара с милиардера

Миналият месец се заприказва, че Риана и Хасан Джамил са се разделили.

В петък папараци хванаха двойката в Пуерто Валярта, Мексико.

На папарашките фотоси 30-годишната изпълнителка на Needed Me наподобява ядосана, като сочи с пръст саудитския милиардер, а той се пробва да изясни нещо на носителката на Грами.

Приятел на певицата сподели пред MediaTakeOut: "Всичко свърши... Риана разруши сърцето му. Това е, което прави, разрушава мъжките сърца. Риана просто се умори от него. Тя се уморява от мъжете от време на време. "

За връзката сред барбадоската хубавица и саудитския милиардер се заприказва през юни предходната година, когато бяха снимани да се забавляват в гореща вана в Испания.

Риана в никакъв случай не е потвърждавала обществено връзката им, само че се базира на съществени взаимоотношения в интервютата.

"Обичах да се усещам отговорна за това, че си взимам персонално време, само че също по този начин мисля, че в никакъв случай не съм срещала някой, който си струваше преди този момент ", описа тя пред Vogue тази година.

29-годишният Джамил е заместител президент и заместител ръководител на фамилна компания, която е единствения дистрибутор на Toyota в Саудитска Арабия от 1855 година до в този момент. Състоянието му се прави оценка на 1,5 милиарда $.

Освен бизнеса с коли, Хасан има и 14 тима от футболната лига на Саудитска Арабия. Семейството му е измежду 20-те най-богати семейства в света съгласно ранглиста на Форбс.

Папарашките фотоси на Риана и Хасан може да видите ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР